konijn in mosterdsaus
   kalfsroulade met madeirasaus
   kalfsgoulash met spaghettini
   bourgondische stoofschotel
   canard a l'orange
   russische gehaktpan
   coq au vin
   konijnenbout met roquefortsaus
   savooienkool risotto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 4 personen
1 grote ui, 1 kg kalfsgoulash,
4 el olie, vers gemalen zout en peper,
1 el bloem,
1 el zoete en 1 el pikante paprikapoeder,
500 ml kalfsfond, 1/8 l witte wijn,
150 g crème fraîche, 1 el gewreven citroenschil,
200 g dikke bonen (diepvries),
400 g spaghettini, 40 g boter.

 

Bereidingswijze
Ui schillen en in kleine blokjes snijden. Het vlees in hete olie bruin aanbraden.
Uien bij het vlees doen. Met zout en peper op smaak brengen. Bloem en de
twee soorten paprikapoeder over het vlees en de uien strooien, kort aanbakken
en met het vleesfond en de witte wijn blussen. De goulash bij matige hitte ongeveer
1 uur en 15 minuten laten garen. Af en toe omroeren. De crème fraîche onder de goulash roeren, opnieuw laten koken en met zout, peper en citroenschil op smaak brengen. Nog 10-15 minuten bij matige hitte zonder deksel laten koken.
Ondertussen de bonen en de pasta apart volgens gebruiksaanwijzing garen.
Beiden met koud water afschrikken. De bonenpitten uit de schil drukken. Boter
in een pan laten smelten en de pasta en de bonen kort door de boter halen.
De Goulash met de pasta en de bonen serveren.

Eet smakelijk!

Per portie: 1090 kcal

©2007 Maison Culinaire