appeltaart
   kaiserschmarren
   mascarponecreme
   prosecco-zabaione
   ricotta-peter creme met bramen
   mousse au chocolat
   petit-fours
   browniesterren
   lebkuchen
   spekulaasmuffins
   boterkoekjes
   vanillekipferl
   kaneelkoekjes
   vruchtenbrood
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 1 persoon
200 g bramen,
4 tl honing,
1 vinger kaneel,
75 g ricotta,
75 g vetarme yoghurt,
1 tl zwarte peperkorrels,
2 g verse basilicum.

 

Bereidingswijze
De bramen wassen en laten drogen. De bramen met 2 tl honing en kaneel
vermengen. Van de ricotta, de yoghurt en de overige honing een crème
roeren. Met limoensap op smaak brengen. 3 peperkorrels fijnhakken en
onder de crème roeren. De ricotta-peper crème en de bramen op een bord
geven en met basilicumbladeren decoreren.

Eet smakelijk!

Per portie: 275 kcal, 14 g vet

©2007 Maison Culinaire