penne met courgette en ricotta
   pasta met rukola
   omelet met tomaat
   tomaten-risotto
   pasta met broccoli
   farfalle met geitenkaas
   risotto met parmezaan en tijm
   gevulde paprika
   koolrabi met risottovulling
   pasta met spinazie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 2 personen
200 g brede pasta,
zout, 1 el olie,
200 g rukola (of spinazie),
80 g grof gehakte walnoten,
75 g boter of margarine,
2 el paneermeel.

 

Bereidingswijze
Pasta in delen breken en in veel zoutwater met olie volgens de
gebruiksaanwijzing koken. De stelen van de rukola verwijderen.
De rukola afspoelen en de grote bladeren in strepen snijden.
Walnoten in een pan zonder vet roosteren. Boter in een pan laten
smelten, paneermeel erbij geven en licht bruin laten bakken.
De pasta erbij geven en met de rukolabladeren mengen.
De pasta met de walnoten bestrooien.

Eet smakelijk!

Per portie: 990 kcal

©2007 Maison Culinaire