penne met courgette en ricotta
   pasta met rukola
   omelet met tomaat
   tomaten-risotto
   pasta met broccoli
   farfalle met geitenkaas
   risotto met parmezaan en tijm
   gevulde paprika
   koolrabi met risottovulling
   pasta met spinazie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 4 personen
200 g champignons (roze),
1 kleine ui, 1 el zonnebloemolie,
100 g risottorijst,
250 g paddestoelenbouillon,
5 g gladde peterselie (1/2 bos),
2 el crème fraîche, 1 snufje zout,
1 snufje vers gemalen peper,
700 g koolrabi (6 kleine),

 

Bereidingswijze
De champignons schoon maken en klein snijden. De uien schillen en fijn hakken.
Uien en paddestoelen in hete olie aanbraden. De rijst erbij doen en roerend kort aanbraden. Met ¼ liter bouillon afblussen en ongeveer 20 minuten zachtjes laten koken. Indien nodig meer bouillon bijvoegen en geregeld omroeren. Peterselie
fijn hakken. Peterselie en crème fraîche onder de risotto roeren en met zout en
peper op smaak brengen. De koolrabi ongeveer 2 cm onder de bladeren afsnijden, schillen en met een theelepel uithollen. Met de paddestoelenrisotto vullen.
De uitgeholde koolrabistukjes en de overige bouillon in een pan doen. De koolrabideksel op de koolrabi zetten en afgedekt ongeveer 35 minuten garen.
Op borden zetten en serveren.

Eet smakelijk!

Gezien in: Brigitte

©2007 Maison Culinaire