spinaziesalade met geitenkaas
   pastasalade met courgette
   maatjesharing met asperge
   pastasalade met kip
   haringsalade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 2 porties
300 g groene asperge,
2 lente-uien,
1 tl zonnebloemolie,
zout, vers gemalen peper,
2 el citroensap, 50 g raketsla,
2 el witte wijnazijn,
½ tl honing, 1 tl mosterd,
160 g maatjesharing.

 

Bereidingswijze
De eindstukken van de asperge afsnijden. De asperge wassen en in stukken
snijden. De lente-uien in stukjes snijden. Olie in en pan verwarmen en de
asperge en de lente-uien erin 5 minuten bakken. De raketsla schoonmaken.
Azijn, honing, mosterd, zout en peper vermengen. De maatjesharing in stukken snijden. Asperge, lente-uien, raketsla en maatjesharing op een bord verdelen
en met de dressing serveren. Smaakt lekker met donker volkorenbrood.

Eet smakelijk!

Per portie: 283 kcal, 19 g vet

©2007 Maison Culinaire