groente-wantans
   won-tons
   zalm-komkommer hapjes
   tonijn-uien
   goa-garnalenspies
   courgette-ham rolletje
   zalmhapjes
   miniquiche met kaas & bieslook
   geitenkaas croutons
   asperge in bladerdeeg
   uienbrood
   aardappeltaart
   mini-pizza met kruidentomaten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 8 personen
250 g geitenkaas (rol),
6 dikke plakjes wit brood,

100 g zwarte olijven,

1 bos bieslok,

olijfolie.

 

Bereidingswijze
De kaas in 20 circa 1 cm dikke plakken snijden. Het brood in de toaster
rosteren, dan met een rond vormpje 20 kringen van ongever 4 cm
doorsnee uitsteken. De oven in de fornuis op 250 graden verwarmen.
De olijven halveren. De broodkringen in heet olijfolie kort braden, dan
op
een bakplaat zetten. Eerst de helft van de olijven erop verdelen,
dan de geitenkaasplakjes. In de voorverwarmde oven 5 minuten
gratineren tot kaas begint bruin te worden. De bieslok wassen en de
stelen halveren.
De bieslok met de overige olijven op de croutons
verdelen en meteen
serveren.
Tip: de croutons portiegewijs gratineren zodat deze niet te sterk afkoelen.

Eet smakelijk!

Per persoon: 155 kcal, 11 g vet

 

©2007 Maison Culinaire